​​Coaches van ProFit

Roel Bockstal

Roel is sinds zijn jeugd gepassioneerd door sport. Na een actieve jeugd in de voetbalclub van Hoeilaart en de atletiekclub, heeft Roel besloten om van zijn hobby, zijn beroep te maken door kinesitherapie te studeren.


​In 2006 studeerde Roel af aan de Provinciale Hoge school te Hasselt. Onmiddellijk na het behalen van zijn diploma, ging Roel werken in de kinépraktijk in Hoeilaart, waar hij nog altijd werkzaam is.

​​Om zich beter voor te bereiden, op een professionele carrière voor de begeleiding van sporters, heeft Roel nog twee extra universitaire Master opleidingen gevolgd.


​In 2010 behaalde Roel het diploma van conditie-revalidatie- en hersteltrainer in het voetbal (sportpartners.nl).


In 2012 behaalde hij het diploma van  fysiologische kettingen Busquet, waarin ze het lichaam als een geheel behandelen, met veel nadruk op evenwichtsoefeningen.


In 2015 behaalde hij het diploma conditietrainer tennis bij Tennis Vlaanderen (performance).


​Sinds 2014 is Roel ook verbonden aan parentee, waar hij al 2 keer de binnenlandse stage begeleidde, voor verschillende g-sporters.


Roel werkt dagelijks samen met zowel beginnende, amateur en professionele atleten, om  hun beste vorm te vinden en te verbeteren.


​Damiano Fiore 

​​Damiano is een leerkracht lichamelijke opvoeding en tennis coach. Damiano heeft al 10 ervaring heeft met het geven van aangepaste persoonlijke trainingen. Eind 2015 behaalde Damiano het NASM diploma voor personal coaching van EFAA.

De laatste 10 jaren  heeft Damiano zich verdiept in krachttraining, gezonde voeding, mindset, voedingssupplementen, ademhalingstechnieken en meditatie. De ervaring van de laatste 10 jaar heeft Damiano de overtuiging gegeven dat het voor iedereen mogelijk is om van zichzelf een eigen stukje goud te smeden; iedereen wilt tenslotte de beste versie van zichzelf zijn.