​Het ontstaan van Profit

Profit werd 6 jaar geleden opgericht door Roel Bockstal, als aanvulling op de kinépraktijk Hoeilaart, om de vraag uit verschillende sportclubs te ondersteunen voor extra begeleiding met kracht, stabilisatie en looptechniek trainingen.


Bij de kinépraktijk Hoeilaart bleef de focus op het behandelen van patiënten en de begeleiding tijdens hun revalidatie.


​Profit kende vanaf haar oprichting een snelle start met klanten van verschillende sportclubs uit de Druivenstreek zoals TC Lovanium, TC De Jonge Wingerd, Z.A.Team, Nero’s badmintonclub, Tempo Overijse en ERC Hoeilaart.

De reputatie van de begeleiding in Profit, verspreide zich heel snel dankzij de hulp van de sportclubs en individuele klanten.


Hierdoor kon ​Profit ​snel investeren in het beste materiaal, om alle verschillende soorten trainingen te geven.  Dankzij de professionele attitude van onze coaches in combinatie met beste materiaal, kwamen ook snel professionele topsporter voor advies en begeleiding, zoals Jim Thijs, Kris Bosmans, David Delepesse, Jorgen Flion  en Jonas Demuylder.


​In 2016 is Profit ​verhuisd naar een betere locatie in Maleizen en werd er opnieuw geïnvesteerd in nieuw sportmateriaal. Het is op deze locatie, dat wij u graag ontvangen.